Transportul este gratuit in aria de acoperire Fan Courier pentru comenzile in valoare de minim 999 lei si cu o greutate totala de maxim 30 kg. Pentru restul comenzilor se adauga costul transportului prin curierat, cost transmis telefonic sau prin mail de catre agentul de vanzari, pentru confirmare, inainte de transmiterea comenzii.
Exista si exceptii pentru anumite produse ce depasesc greutatea totala de 30 kg pentru care costul transportului este gratuit in aria de acoperire Fan Courier, pentru aceste produse este specificata gratuitatea transportului in pagina de produs.  

Livrarea Produselor se face franco VANZATOR.

Termenul de livrare este de maxim 30 zile din data confirmarii primirii comenzii ferme de catre EMT,  în functie de disponibilitatile stocului curent.

In conditiile in care stocul curent este epuizat, se accepta un termen de livrare de 65 zile din data comenzii. Pentru comenzi speciale termenul maxim de livrare este de 90 zile.

Orice reclamatii calitative cu privire la Produsele livrate se fac in scris şi sunt acceptate in termen de maxim 48 ore de la data efectuarii livrarii, considerat termen de decădere. După acest interval, orice reclamaţie calitativă se va considera fără efect şi nu va mai fi luată în considerare.

Cumparatorul are obligaţia efectuării recepţiei cantitative a Produselor, la momentul preluării acestora. Reclamaţiile cantitative trebuie făcute în scris în momentul livrării, sub sancţiunea decăderii din dreptul de a le efectua.

Produsele livrate rămân în proprietatea EMT până când cel ce a comandat îşi achită toate datoriile rezultate din relaţiile noastre comerciale aflate în desfăşurare.

Returul de marfă va fi acceptat numai în cazul în care există acceptul nostru anterior. Produsele returnate trebuie să fie ambalate la fel ca atunci când au fost primite sau cât mai asemănător posibil şi trebuie să fie însoţite de documente din care să reiasă: motivul returului, numele angajatului care a autorizat returul, codul articolelor, precum şi data şi numărul facturii. Produsele care au suferit modificări sau stricăciuni nu pot fi returnate.