Expert Moldova Trading este o companie cu o experienta de 28 de ani în cadrul vânzarilor de utilaje pentru sectorul agricol şi industrial, şi-a păstrat de-a lungul anilor aceleaşi principii şi ambiţii: de a oferi o gamă diversă de produse de calitate la cel mai bun preţ. Expert Moldova Trading promovează valori esenţiale precum profesionalism, responsabilitate, spirit de echipă, implicare, angajament, integritate. EMT® este marcă înregistrată, fiind elementul distinctiv utilizat de Expert Moldova Trading pentru a identifica şi distinge produsele proprii.

COMISION ATRACTIV

Multumirea partenerilor nostri este foarte importanta pentru noi de aceea am stabilit un discount atractiv pentru cei care ne ajuta sa facem cunoscut brandul EMT. Am dori sa precizam ca preturile de vanzare sunt la liber.

STOC PERMANENT SI LIVRARE PROMPTA

Dispunem in permanenta de un stoc mare de utilaje astfel oferind stabilitate si livrare imediata din stoc. Comenzile plasate pana in ora 14:00 in 90% din cazuri sunt livrate in aceasi zi.

CALITATE LA PRETURI ACCESIBILE

Suntem un partener complet, aşa încât alături de gama de utilaje EMT® oferim servicii pentru ca achiziţiile realizate să reprezinte o experienţă cât mai plăcută. Sunt disponibile servicii de instalare, reparaţii şi întreţinere utilaje.

SUPORT CONTINUU

Partenerii nostri beneficiaza de suport continuu din partea noastra, atât din punct de vedere tehnic, cât si în perioada pre si post vânzare.

COLABORARE SIGURA

Atat prin lunga noastra istorie in vanzari, martor fiind reteaua noastra de distributie extinsa la nivel national, cat si prin faptul ca dispunem de service specializat si oameni pregatiti oferim siguranta si seriozitate partenerilor nostri.

Produsele achiziţionate din magazinele noastre fizice şi online beneficiază de garanţie de 24 de luni la persoane fizice şi 12 luni la persoanele juridice, respectarea politicii de retur, livrare promptă și transport gratuit.

DIVERSITATE

Acceptam parteneriate atat cu distribuitori ce detin magazine fizice cat si cu cei cu magazine online( SISTEM DROPSHIPPING).

TRANSPORT GRATUIT

Oferim transport gratuit distribuitorilor cu magazine fizice la comenzi de minim 4000  de lei TVA inclus.

FLEXIBILITATE LA PLATA

Acceptam diferite metode de plata: prin O.P., RAMBURS LA CURIER, B.O. LA 30, 60, 90 DE ZILE in functie de nevoile si posibilitatile dumneavoastra( creditarea in cele mai multe cazuri se face dupa o perioda de colaborare de minim 1 an).

Termenii de plata se vor discuta si agrea in functie de fiecare caz in parte.

Daca doresti sa faci pasul urmator pentru a initia o colaborare cu noi te rugam sa completezi formularul si vei fi contactat in cel mai scut timp de catre reprezentantul nostru.