ACHIZITII DE ECHIPAMENTE IN CADRUL ASOCIATIILOR DE FERMIERI

Expert Moldova Trading este o companie cu o experienta de 28 de ani în cadrul vânzarilor de utilaje pentru sectorul agricol şi industrial, şi-a păstrat de-a lungul anilor aceleaşi principii şi ambiţii: de a oferi o gamă diversă de produse de calitate la cel mai bun preţ. Expert Moldova Trading promovează valori esenţiale precum profesionalism, responsabilitate, spirit de echipă, implicare, angajament, integritate. EMT® este marcă înregistrată, fiind elementul distinctiv utilizat de Expert Moldova Trading pentru a identifica şi distinge produsele proprii. 

CE OFERIM NOI?

CONSULTANTA TEHNICA DE SPECIALITATE ATAT PRE VANZARE CAT SI POST VANZARE.

Reprezentantii nostri sunt specialisti in domeniu si pregatiti temeinic pentru a raspunde tuturor intrebarilor dumneavoastra, putand intotdeauna sa gaseasca o solutie la toate problemele si la toate obstacolele ce pot aparea in definitivarea unei astfel de achizitii.

OFERTE DE PRET PREFERENTIALE BAZATE PE VALOARE SI CANTITATE

Aratam intodeauna disponibilitate si deschidere la negociere, suntem constienti de beneficiile unei astfel de organizatii si incurajam discutiile cu formele asociative, incercam mereu sa gasim o solutie potrivita pentru clientii ce apeleaza la serviciile noastre .

RAPIDITATE SI FLEXIBILIATE IN REALIZAREA DOCUMENTATIE NECESARE

Intodeauna suntem rapizi in realizarea si punerea la dispozitia clientului documentatia necesara, depunem eforturi pentru a ne plia pe cerintele tuturor si incercam mereu sa gasim solutia optima pentru ambele parti.

SOLUTII SI ECHIPAMENTE PERSONALIZATE PENTRU NECESITATILE DUMNEAVOASTRA.

Avand mecanici specializati si o varietate foarte mare piese pentru utilaje putem oricand sa va adaptam utilajele pe care noi le comercializam conform cerintelor si nevoilor dumneavoastra.

PROMTITUDINE IN LIVRARE

Produsele aflate in stoc se livreaza imediat ce se finalizea negocierile, produsele pe comanda se livreaza in termen fix prestabilit si agreat de cumparator.

TRANSPORT GRATUIT

Daca doresti sa faci pasul urmator pentru a initia o colaborare cu noi te rugam sa completezi formularul si vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre reprezentantul nostru.