Expert Moldova Trading, companie cu o experienţă de 28 de ani în cadrul vânzărilor de utilaje pentru sectorul agricol şi industrial, şi-a păstrat de-a lungul anilor aceleaşi principii şi ambiţii: de a oferi o gamă diversă de produse de calitate la cel mai bun preţ
Compania noastra se bazeaza pe o serie de valori:

  • respect si pasiune pentru clientii nostri: scopul nostru este de a multumi clientii prin oferirea unor produse si servicii excelente;
  • etica si integritate profesionala: ne axam pe construirea unor relatii de lunga durata cu clientii nostri si astfel ne vom prezenta mereu cu oferte cinstite si avantajoase si transparenta totala;
  • colectiv profesionist: o companie este reprezentata de oamenii sai, de aceea angajatii nostri sunt profesionisti in domeniile lor de activitate si au tot suportul nostru pentru a-si atinge potentialul maxim.

CE OFERA ArticoleFerme.ro?

Oferim seriozitate si incredere. Compania noastra este prezenta pe piata din 1994, prin showroom-uri, magazine online, service, depozit si printr-o marca inregistrata. Va invitam sa ne vizitati magazinele, sa vedeti produsele, sa discutati direct cu consilierii de vanzari care sunt pregatiti temeinic pentru a va raspunde la orice intrebare, comerciala sau tehnica. 28 de ani de experienta garanteaza pentru produsele si serviciile de calitate pe care le oferim.
Stoc permanent si livrare prompta. Dispunem in permanenta de un stoc mare de utilaje astfel oferind stabilitate si livrare imediata din stoc. Comenzile plasate pana in ora 14:00 in 90% din cazuri sunt livrate in aceasi zi.
Datorita intelegerilor cu numeroase firme de logistica, oferim servicii de livrare prompte si in cele mai bune conditii. Transporturile sunt realizate zilnic iar produsele sunt manipulate de cele mai cunoscute si apreciate firme de transport.
Calitate la preturi accesibile. Oferim cele mai bune preturi. Datorita relatiilor de lunga durata cu furnizorii nostri si negocierile continue de pret, putem oferi cele mai bune preturi, fara sa facem rabat la calitate.
Suntem un partener complet, aşa încât alături de gama de utilaje EMT® oferim servicii pentru ca achiziţiile realizate să reprezinte o experienţă cât mai plăcută. Sunt disponibile servicii de instalare, reparaţii şi întreţinere utilaje.
Suport continuu. Clientii nostri beneficiaza de suport continuu din partea noastra, din punct de vedere tehnic, în perioada pre si post vânzare.
Oferim transport gratuit. Orice comanda in valoare de minim 2000 lei beneficiaza de transport gratuit, in aria de acoperire a curierului.
Garantie si politica de retur la orice produs vandut. Toate produsele achizitionate de pe site-ul sau magazinele noastre beneficiaza de garantie timp de 24 luni pentru persoanele fizice si 12 luni pentru persoanele juridice. Produsele sunt insotite de manual de instructiuni in limba romana, certificat de garantie si factura.
Oferim service calificat. Orice achizitie a unui produs beneficiaza de service si piese de schimb originale pentru perioada de garantie si post garantie. Consultanta tehnica si reparatiile sunt realizate de angajati cu pregatire de specialitate.

ALEGE CALITATEA SI SIGURANTA IN FUNCTIONARE! ALEGE EMT!

S.C. EXPERT MOLDOVA TRADING S.R.L

  • CUI: RO 6448209
  • J22/2567/1994
  • Banca: Unicredit Tiriac Bank
  • Cont: RO80BACX0000004553107000
  • Bulevardul NICOLAE IORGA NR. 38A, Municipiul Iasi, Judet Iasi
  • Capital social 160 000 lei

PARTENERI

EMT® este unic importator in ROMANIA pentru utilaje prelucrare lemn, metal, tabla BERNARDO AUSTRIA

EMT® este distribuitor autorizat in ROMANIA pentru urmatoarele branduri din domeniul agro-zootehnic:

Melasty TURCIA

BoralSan TURCIA

VDK Products – CalfOTel OLANDA

Italmix ITALIA

Burkon TURCIA

Setuay TURCIA

Stihl GERMANIA