Principiu de functionare:
Se introduce tija cu palnia conica in gura damigenei cu vin si se sufla usor prin furtunasul atasat palniei pana cand vinul curge continuu prin capatul cu canea direct in recipientul de transvazare dupa care lasati furtunasul liber. Palnia trebuie sa stea fest pe gura damigenei, tija introdusa in vin la maxim 20 cm de fundul damigenei, urmand sa o coborati pe parcurs si caneaua de la capatul furtunului trebuie sa fie pe pozitia deschis, urmand ca pe parcursul transvazarii sa o inchideti si sa o deschideti de cate ori aveti nevoie (ex: la umplut sticle).
Tija are 70 cm, iar furtunul cu canea 110 cm.
Furtun pentru tras vin, cu robinet
Dispozitivul se foloseste pentru transvazarea vinului din damigeana, butoi sau alte vase cu orificiul de maxim 5 cm cu un minim de efort si fara sa tulburati eventualul depozit din vas.
Descriere
Detalii ale produsului
Reviews (0)
No reviews